Головна » 2012 » Вересень » 5 » Відбувся святковий Молебень з нагоди Дня знань
14:50
Відбувся святковий Молебень з нагоди Дня знань

     1 вересня 2012 року в Архикатедральному соборі Святого Воскресіння відбувся святковий Молебень з нагоди Дня знань, оскільки уже стало доброю традицією впродовж кількох років розпочинати новий навчальний рік із святкового Молебню, спільної молитви за здоров’я дітей та вчителів, за успішне навчання та виховання учнівської молоді, душ пастирського благословення на звитяжну співпрацю педагогів, учнів, батьківської громадськості.

     На Молебні були присутні учні та вчителі загальноосвітніх шкіл міста Івано-Франківська, батьки, представники громадськості.

     Зі щирими словами привітань,побажаннями добра, здоров’я, віри у завтрашній день до присутніх звернулася начальник управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Наталія Микула, яка подякувала служителям  Архикатедрального собору за добру традицію – проведення Молебню з нагоди Дня знань, а учням – за дотримання християнських моральних чеснот.

     Боже слово, теплі слова привітань додали віри і впевненості школярам та їх наставникам, котрі розпочинають нову сторінку шкільного життя.

     Молебень закінчився щирою спільною молитвою до Богородиці, опіка якої повсякдень і повсякчас потрібна кожному з нас, а також Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ Високопреосвященний Кир Володимир Війтишин поблагословив усіх присутніх у храмі на многії та благії літа.

Категорія: Новини | Переглядів: 497 | Додав: admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
                                                            --------- --------------------------------------
                                                                       На верх                                 На головну сторінку