Головна » Архів матеріалів
       Наказом головного управління освіти і науки Івано-Франківської обласної держаної адміністрації від 14.05.2012р. № 372 дошкільний навчальний заклад №28 «Квітка Карпат» м. Івано-Франківська визнаний переможцем обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту сучасної моделі навчального закладу «Школа сприяння здоров'ю». 
       Фізкультурно-оздоровчий напрямок роботи дошкільного навчального закладу сприяв напрацюванню системи педагогічних заходів, формуванню власного досвіду, з яким сьогодні знайомляться педагоги інших дошкільних навчальних закладів міста та області. 
        З питань популяризації фізичного виховання та здорового способу життя заклад співпрацює з громадськими, спортивними організаціями та батьківською громадськістю. 
        Вихованці «Квітки Карпат» - неодноразові переможці спортивних змагань серед дітей дошкільних навчальних закладів міст ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 432 | Додав: admin2 | Дата: 31.05.2012 | Коментарі (0)

       Колектив дошкільного навчального закладу № 18 «Зернятко» міста Івано-Франківська став переможцем міського та обласного етапів і вийшов на Всеукраїнський рівень змагань у конкурсі на кращий веб-сайт дошкільного навчального закладу, який проводить Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України.
      Участь у фінальному етапі беруть понад 80 дошкільних навчальних закладів, навчально-виховних комплексів та центрів розвитку дитини з усіх регіонів України.
       Наразі триває інтернет-голосування. Будь-яка перемога - це гордість не лише переможця, це гордість нашого міста, нашої області. 
        На головній сторінці сайту ДНЗ № 18 «Зернятко» в АНОНСІ є повідомлення про результати Всеукраїнського конкурсу на кращий сайт ДНЗ. За бажанням, після перегляду сайту можна залишити відгук щодо його інформаційного наповнення за електронною адресою: domon 2010@ ukr . net (із за ... Читати далі »
Категорія: Анонси | Переглядів: 520 | Додав: admin2 | Дата: 31.05.2012 | Коментарі (0)

     З 1 вересня 2012 року початкова школа почне працювати відповідно до нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти.
      Відповідно до плану роботи управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (Н.Микула), на виконання загальноміських заходів щодо проведення Всеукраїнської акції «Дай руку, першокласнику!» 30 травня 2012 року об 11 год. у приміщенні актової зали СШ№ 11 (вул. Богдана Лепкого, 9) відбудеться круглий стіл ««Майбутні першокласники. Психологічні та педагогічні питання наступності дошкільної та початкоквої шкільної освіти».
     Для участі запрошені вихователі-методисти дошкільних навчальних закладів, учителі початкових класів, вихователі груп продовженого дня, котрі працюватимуть у 1 класі, практичні психологи, учителі-логопеди, заступники директорів, відповідальні за організацію навчально-виховного ... Читати далі »
Категорія: Анонси | Переглядів: 526 | Додав: admin2 | Дата: 31.05.2012 | Коментарі (0)

« 1 2
                                                            --------- --------------------------------------
                                                                       На верх                                 На головну сторінку